1. Nieuws
  2. Fitness oefeningen thuis? Een goed idee als je het slim doet.

Een andere blik op goede voornemens met Technogym.

Als de kerstdagen voorbij zijn, oud en nieuw achter de rug is, moeten we weer bijkomen van alle geneugten die de feestdagen ons gegeven hebben.
Het afgelopen jaar wordt geëvalueerd en we gaan kijken wat beter kan. Onze gezondheid speelt daarbij een belangrijke rol. We willen fitter worden, afvallen, ons beter voelen. En daar horen dan goede voornemens bij. Je wilt thuis fitness oefeningen doen.
De grote uitdaging is om deze goede voornemens vol te houden. Hoe doe je dat? Daar heeft Technogym iets op gevonden. De slimme Technogym app en fitness apparaten helpen je door middel van een digitale personal coach. Met de slimme manier waarop Technogym fitness oefeningen presenteert bereik je sneller en beter de resultaten die je voor ogen hebt.

Fitness oefeningen thuis? Een goed idee als je het slim doet.

Technogym app

Heb je de nieuwe Technogym app al ontdekt?

De nieuwe manier van slim fitness oefeningen thuis doen is de Technogym app. De ‘coach’ in de app past automatisch de training aan op jouw persoonlijke situatie. Uiteraard sluit de app naadloos aan op de toestellen van Technogym. Dit maak de Technogym coach in de app jouw ideale digitale personal trainer. Na installatie van de app worden er een aantal vragen gesteld die de basis leggen voor een persoonlijk fitnessprogramma.

Jij kiest een doel, de app doet de rest. Doelen kunnen bijvoorbeeld afvallen, krachttraining of spierversteviging zijn. Ook met betrekking tot lifestyle heeft de app verschillende activiteiten. Zo kun je werken aan jezelf door een programma te kiezen dat diabetes, hypertensie, overgewicht en rugpijn aanpakt.

De kracht van de app zit in het aanbod van een individuele training.

technogym-app-qr-code-pos-simple_bg

Technogym fitnessapparatuur voor thuis

De Technogym app sluit naadloos aan op de fitnessapparatuur voor thuis die het merk biedt. Flexibel trainen, hoe en wanneer jij wilt is een stuk makkelijker als je een eigen thuisgym hebt. Samen met de Technogym app kun je een gericht trainingsprogramma samenstellen zonder dat je ooit een voet in een fitnessstudio zet. Heb je beperkte ruimte? De fitnessapparatuur van Technogym is zo ontworpen dat het weinig ruimte inneemt en makkelijk opgeborgen kan worden.

De apparaten zijn niet alleen praktisch en geruisloos, maar ook een lust voor het oog. Met name de personal-line van Technogym is ontworpen met oog voor design en detail.

Thuis trainen versus sportschool

Thuis trainen kent voordelen en uitdagingen. Een aantal voordelen kunnen bijvoorbeeld tijdbesparing, meer comfort en altijd toegang zijn. Beperkingen zijn er ook, zoals minder variatie in toestellen, moeilijk gemotiveerd te blijven, geen trainingspartner en geen feedback.

Vooral deze uitdagingen waar je tegenaan kunt lopen als je zelf een fitnessruimte samenstelt zijn door Technogym aangepakt. Met de app en je persoonlijke trainingsprogramma’s haal je meer uit de toestellen.

Je kunt heel gericht en effectief een trainingsprogramma samenstellen alsof je een eigen personal trainer hebt. Ook resultaten worden hierin bijgehouden. Middels deze unieke benadering onderscheid Technogym zich van alle andere merken.

TEchnogym app voorbeeld
1-Comp-Coach_2

Technogym Coach past uw training aan

2-Comp-Home-Gym-Hotel_3_1

Train thuis, in het hotel, de sportschool of buiten

3-Comp-Workout-Type

Meer dan 700 lichaamsgewicht- trainingen en workouts met apparatuur

4-Comp-Tracking_1

Volg je activiteiten en lifestyle met MOVEs en MOVERGY

Thuis trainen? Zorg dat je een complete work-out kunt samenstellen.

Elk doel dat jij nastreeft, of je nu gewichtsreductie, een betere conditie, of extra spiermassa wenst, heeft qua work-out specifieke oefeningen die je kunt trainen. Het geheim van succes ligt in het vermogen om de hoeveelheid en intensiteit van de trainingen te meten op basis van jouw eigen fitnessniveau en door consequent een regelmatig trainingsprogramma te volgen.

Is het trainingsprogramma te licht, dan zal het niet voor langdurige veranderingen in je lichaam zorgen. Als het trainingsprogramma te zwaar is loop je risico op blessures of overbelasting. De Technogym app helpt je samen met jouw persoonlijke digitale coach de juiste balans te vinden.

Goede voornemens zijn goed vol te houden als je resultaten ziet. Hoe bereik je ze?

 Allereerst is het belangrijk om realistisch te zijn en jezelf haalbare doelen te stellen. Ben je al actief of denk je er serieus over om dat te worden? Gefeliciteerd! Je hebt de eerste stap genomen om jouw voornemens te realiseren.

Bewegen met de app
Technogym personal line

Welke toestellen zijn er? Wat heb je nodig voor een complete work-out?

Als je Technogym toestellen wilt aanschaffen is het goed van tevoren te bepalen waar je aan wilt werken. Wil je een betere conditie, meer bewegen en een totale betere gezondheid? Of wil je aan je kracht van specifieke spiergroepen werken? Een combinatie van beide kan natuurlijk ook.

Apparatuur die gericht is op conditie en meer bewegen zijn bijvoorbeeld loopbanden, hometrainers en crosstrainers. Apparatuur gericht op krachttraining zijn bijvoorbeeld, een krachtstation, fitness racks, fitnessbanken of een optrekstang.

Een roeimachine is zowel een cardio- als een krachttrainingsapparaat. Win voor het maken van de juiste keuzes advies in bij je Technogym dealer.

Waarom Technogym?

Thuistraining is de laatste jaren enorm populair geworden; veel mensen voelen de behoefte om fitnesstoestellen te kopen door een thuisgym in te richten en thuis een gezonde levensstijl te creëren. De producten van Technogym worden zowel door mensen thuis als door professionele organisaties gekozen vanwege hun ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid.

Technogym biedt unieke fitnessproducten die compact zijn, zo min mogelijk ruimte innemen. En tegelijkertijd zeer functioneel zijn.

Combineer daarom verschillende apparaten voor cardio, krachttraining en stretching.

fitness oefeningen thuis

Meer dan gewoon fitnessapparatuur.

Dus hoe kan Technogym apparatuur helpen een gezonder leven te leiden? Het is toch gewoon fitnessapparatuur, hetzelfde als alle andere, toch?

Nou, niet helemaal. Zoals je uit de naam kunt afleiden, is Technogym gaan begrijpen dat technologie een grote hulp kan zijn bij het verbeteren van efficiënte lichaamsbeweging. Door beter te begrijpen hoe het menselijk lichaam werkt, is het mogelijk om apparatuur te maken die helpt jouw persoonlijke doelen te realiseren.

Middels de Technogym app kun je via een persoonlijke login met deze techniek en apparatuur je oefeningen, doelen en dagelijkse activiteiten bijhouden.

Technogym-Coach

Ons team heet je van harte welkom in je eigen virtuele Technogym wereld en wenst je (alvast) een voorspoedig en gezond 2022!