3D Impressie

3D Impressie

Uw woning is de ene keer een plek om vrienden en gasten te ontvangen en te vermaken. De andere keer is het een rustige haven waarin u zich terug wilt trekken van de buitenwereld. Het is dan ook belangrijk dat hier rekening mee gehouden wordt voor het plaatsen van een zwembad, jacuzzi, sauna en dergelijke.

In een goed interieur-, tuin-, en bouwkundig ontwerp krijgen zaken een toegevoegde waarde. De verhouding van compositie, lijnenspel en gebruik van kleur toveren een ruimte om tot een harmonieus geheel, waarin geleefd kan worden en waar u zich op een natuurlijke wijze kunt bewegen.
 
Om het door u gekozen Starline Oost product zo goed mogelijk uit de verf te laten komen, kunnen we u verrassen met een 3D impressie bij uw offerte! Hierbij houden wij rekening met uw wensen en passen hier constructie, materiaalgebruik en de gehele vormgeving op aan. Hierna zijn wij in staat de gehele uitvoering van het project over te nemen en te verwezenlijken.
 
 De tekening wordt uiteraard op schaal getekend.

3D Impressie

3D Impressie 1

bezoek ONZE SHOWROOM

Starline Oost presenteert kwaliteit en wellness in een sfeervolle showroom van maar liefst 1.000 m2 op het bedrijventerrein de Elsmoat vlak aan de A1 in Enter.

Met de gerenommeerde merken als: Starline zwembaden, Jacuzzi, Starline Sauna's en andere exclusieve aanverwante Wellness merken en producten.

U vindt bij starline Oost een totaalconcept op het gebied van Wellness en Outdoor living, waar aandacht voor de klant centraal staat.

Fijn dat u interesse heeft om onze showroom te bezoeken!

Om er zeker van te zijn dat we alle tijd voor u hebben, vragen wij om uw gegevens,
zodat we u kunnen bellen om een afspraak te maken.

Tijdens kantooruren kunt u natuurlijk ook bellen om een afspraak te maken!